Chercher à apotheek

apotheek
Online apotheek Pharmaclic wordt Pharmacy by Medi-Market Group. paiment. paiment. Paiment. per. per. Price. shipping. shipping. Shipping. support. support. Support. pharma. location. Location. gift. Gift. user. User. basket. Basket. menu. checked. out-of-
Pharmacy by Medi-Market Gosselies C. Fify, J.Davaux, rue de Namur 138A, 6041 Gosselies, België Ondernemingsnummer en BTW: BE 0548.663.375 / APB 5229100. De apotheek is open alle dagen van 9.30u tot 19u gesloten op zondag en feestdagen 32 071 35 27 29.
Apotheek en medicatie Landingspagina's' Raadplegingen.
Je kan de medicatie afhalen bij Apotheek: Afhaal-en Adviespunt medicatie. Voor campus Salvator volg je de groene pijl. Je kan de medicatie afhalen bij de apotheek. Op www.bcfi.be kan je als patiënt je geneesmiddel opzoeken op merknaam en vervolgens op de kleine capsule drukken.
Apotheek Maria Middelares.
GezondheidsZorg met een Ziel. Onze apotheek mag enkel geneesmiddelen afleveren die in het ziekenhuis gebruikt worden of geneesmiddelen die niet in de openbare apotheek te verkrijgen zijn. Deze laatste kunnen enkel op voorschrift van een arts van ons ziekenhuis afgeleverd worden.
Apotheek Neerpelt Apotheek Van Moll: dieet, voeding, wachtdienst.
U kunt Apotheek Van Moll steeds bereiken als u nog bepaalde vragen zou hebben. Via de online apotheek kunt u nu ook uw bestelling doorgeven, wij zetten dan alles voor u klaar. Verderop vindt u meer informatie in verband met de wachtdienst voor apotheken. Apotheek Van Moll.
Online Apotheek België PAZZOX.be 5 Korting 1ste aankoop.
Pazzox is de webshop van Apotheek Dessein NV, Parkstraat 2 te Beernem. De apotheek is elke werkdag open van 8h30-12h30 en 14h00-19h00 en zaterdag van 8h30-12h30. Het gebruik van deze website impliceert de acceptatie van de algemene voorwaarden. Apotheker titularis is Isabelle De Cuyper.
Home Goegebeur.
Vriendelijk en vlotte bediening alsook de nodige uitleg! Steeds vriendelijk ontvangen en goed geholpen als klant! Altijd klaar met een goed advies op maat en een glimlach en vitamientje voor de kleine. Voor ons gezin al jaren een zeer trouwe Apotheek.
Apotheek De Meersen.
Apotheek de Meersen. Welkom op onze website! STEL JE VRAAG. Apotheek De Meersen. Over ons Stel een vraag Contact. Mijn account Hulp en advies aan consumenten Herroepingsrecht. Op zoek naar de apotheek van wacht? Apotheek De Meersen Apotheker-titularis: Ivan De Bruyn.
Optiphar Online Apotheek.
Koop nu jouw lenzen online! Optiphar Lenzen is een aparte webshop van Optiphar waar je een zeer ruim aanbod aan lenzen en toebehoren kan vinden. Op deze webshop kan je eenvoudig en snel lenzen bestellen. Je kan ervoor kiezen om ze gratis af te halen bij Optiphar apotheek, of ze te laten leveren aan huis. Ontdek hier onze lenzenshop. vanaf 49 BE NL. Voor 15u besteld. morgen in huis. met uw bestelling. 35% Natural Energy Vitamine D Complex Ultra 120 parels Natural Energy.
Optiphar Online Apotheek.
Promo geldig t.e.m. Optiphar Online Apotheek. Optiphar is een erkende Belgische Online Apotheek met een online webshop, 3 echte apotheken in Geel en Meerhout en een parapharmacie in Herentals. Wenst u het comfort van een online apotheek én het professionele advies van een klassieke apotheek?
Goed apotheek Goed.
Goed apotheek maakt samen met Goed thuiszorgwinkel het vroegere Thuiszorgwinkel en Goed hoorcentrum het vroegere Aurilis deel uit van Goed. Door ons ruime aanbod gezondheidsoplossingen en onze expertise te bundelen en te integreren, helpen we iedereen die hulp nodig heeft om zo kwaliteitsvol en zelfstandig mogelijk te leven.
Welkom op de website van apotheek De Plaats.
Welkom op de website van apotheek De Plaats. Uw apotheek, nu ook online! Ons team staat voor u klaar op de plaats in Rekkem. Onze apotheek is een erkende en geregistreerde apotheek bij het FAGG, waardoor je zeker bent van de kwaliteit van de geneesmiddelen die worden aangeboden.
Home Apotheek Van der SyptApotheek Van der Sypt.
Apotheek Van der Sypt. Martine Van der Sypt heeft de apotheek overgenomen van Apotheker Fourneau in 1982. Sinds oktober 2012 heb ik, Ruben Meskens, de apotheek van mijn moeder overgenomen. Er is een ruime parking bushalte voor de deur aanwezig.

Contactez nous